Evenementen

Voor uw evenement

Bent u op zoek naar een huurwoning voor een evenement in de Provence? Domaine Lorgues biedt een uitzonderlijke setting voor de organisatie van uw bruiloft , privé feest , lunch of diner , reünie en/of een verjaardag .

Met haar prachtige uitzicht, privé locatie en overdekte veranda omringd door 20 hectare bos en wijngaarden zal Domaine Lorgues u verrassen.Het Domaine biedt een idyllische omgeving met groot zwembad en poolhuis met verschillende zithoeken en terrassen.

Denk aan een diner of lunch onder de schaduw van de bomen of een staande cocktail bij het zwembad .Graag helpen wij u met het samenstellen en meedenken van uw speciale dag of dagen .Wij kunnen u verder helpen met de catering, muziek, verhuur van tafels en stoelen en de gehele aankleding van uw event.

Onze villa op het Domaine heeft 12 slaapkamers voor u and uw eventuele gasten.Zijn er meerdere gasten dan kunnen wij ook voor hun accommodatie op kleine afstand van Domaine Lorgues vinden.Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en eventuele mogelijkheden.